Αλλαγή χώρου για τη συναυλία των DUB Inc. στις 14 Οκτωβρίου

 DUB INC. Live

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Αλλαγή χώρου

Η προγραμματισμένη συναυλία των Dub Inc. στις 14 Οκτωβρίου μεταφέρεται στο Anodos Live Stage.

Τα προπωλημένα για το Κατράκειο εισιτήρια ισχύουν κανονικά στο νέο χώρο.

Μαζί τους:

Blend Mishkin feat BNC

NO HARD FEELINGS (tiny jackal & thanasimos)

NOVEL 729

LOBO

SKG's Dub Alliance

Fer de Lance | Xara

Ultra & Aria

Ένα Μουσικό Ουράνιο Τόξο στην Ελλάδα!


Η κορυφαία μπάντα της world reggae μουσικής σκηνής επιστρέφει στη Ελλάδα!

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου οι Dub Inc. θα εμφανιστούν στο Anodos Live Stage, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη σχέση αγάπης που έχουν δημιουργήσει με το ελληνικό κοινό και τη χώρα μας!

Στην μεγάλη γιορτή τους στην Ελλάδα, «φωτιά στα όργανα» θα βάλουν οι: Blend Mishkin feat BNC, NO HARD FEELINGS (tiny jackal & thanasimos), NOVEL 729, LOBO, Skg's Dub Alliance, Fer de Lance, Xara, Ultra & Aria.

Με καταγωγή από το Saint-Etienne, στη βιομηχανική καρδιά της Γαλλίας, οι Dub Inc συνδυάζουν την κλασσική reggae με dub, dancehall, ska, hip-hop στοιχεία και αφρικανικές επιρροές. Δημιουργούν έτσι ένα μεθυστικό μουσικό υβριδικό είδος με τραγούδια κοινωνικής αφύπνισης. Με αυτόν τον τρόπο κέρδισαν αρχικά τρομερή αναγνώριση στην πατρίδα τους, τη Γαλλία.

Στη συνέχεια, οι δυνατές και φορτισμένες ενεργειακά συναυλίες τους, τους χάρισαν ένα συνεχώς διευρυνόμενο και πιστό πλήθος θαυμαστών.

Διατηρώντας το ανεξάρτητό πνεύμα τους και μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι Dub Inc είναι το πιο επιτυχημένο reggae συγκρότημα που παίζει σήμερα στην Ευρώπη και φυσικά έχουν συμμετάσχει σε όλα τα μεγάλα παγκόσμια φεστιβάλ, έχοντας ήδη εμφανιστεί στο Paleo, το Francofolies, το WOMAD, το Rototom Sunsplash και το Summerjam.

Οι χαρισματικοί τραγουδιστές των Dub Inc, Hakim "Bouchkour" Meridja και Aurelien "Komlan" Zohou τραγουδούν στα αγγλικά, γαλλικά και την καμπίλε (βερβερική γλώσσα που μιλιέται στην Αλγερία). Πλαισιωμένοι από το βαθύ μπάσο του Moritz Von Korff, τα πλήκτρα του Frédéric Peyron και του Idir Derdiche, την κιθάρα του Jérémie Grégeois και τα τύμπανα του Grégory "Zigo" Mavridorakis, οι Bouchkour και Komlan μεταδίδουν δυνατά θετικά μηνύματα μέσα από τα εντυπωσιακά φωνητικά τους, δημιουργώντας μουσική με πραγματικά παγκόσμια απήχηση.

Από την ίδρυσή τους, το 1998, οι Dub Inc έχουν κυκλοφορήσει επτά studio albums, δύο EPs και δύο άλμπουμ με ζωντανές ηχογραφήσεις. Στις 30 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε το καινούργιο τους, όγδοο, άλμπουμ, Futur ένας δυνατός συνδυασμός non – stop ενέργειας, μοναδικών μουσικών και ευαισθητοποιημένων, μαχητικών στίχων.


Η μουσική κουλτούρα των Dub Inc προέρχεται από τη μουσική παράδοση της αφύπνισης των ανθρώπινων συνειδήσεων και ψυχών. Πρόκειται για μια συνεπή και δυνατή μουσική φωνή, ταυτόχρονα όμως αισθαντική και ιδιαίτερα εκφραστική. Η αδικία, η αντίσταση, η αγάπη και ο ανθρωπισμός συνθέτουν το δικό της μήνυμα.

Και αυτό το μήνυμα θα μοιραστούν με τον πιο γιορταστικό και ενθουσιώδη τρόπο με τους Έλληνες φίλους τους στις 14 Οκτωβρίου στο Anodos Live Stage.

Στις 15 Οκτωβρίου οι DUB inc. θα εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη στο WE Thessaloniki.


DUB INC links

Website: https://www.dub-inc.com/en/news/ 

Facebook https://www.facebook.com/dubinc 

Instagram https://www.instagram.com/dubincofficial/?hl=en 

https://open.spotify.com/artist/0fSuChlRe8ZYtVFYDoG87U 

https://www.youtube.com/user/Dubincofficial 

https://soundcloud.com/dub-inc

Διοργάνωση: mojo live, i-jukebox.gr


INFO

DUB INC. LIVE

14 Οκτωβρρίου @ Anodos Live Stage

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: 15 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: Viva.gr

Τηλεφωνικά: 11876

Φυσικά σημεία πώλησης εισιτηρίων

όλα τα Viva Spots

(Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Yoleni's)

ΚΑΙ

Sorry Mom (Αγία Παρασκευή)

AlcoHole (Αγία Παρασκευή)

Color skate HotBox hip hop store (Πειραιάς)

Jackal's tattoo (Νέα Σμύρνη)


Anodos Live Stage

Πειραιώς 183, Αθήνα

Τηλ.: 2103468100


 

About

SUBCVLTURE by Unraveled is a music website dedicated to covering different forms of creative expression.