Ο ANSER ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ PIRAEUS 117 ACADEMY ΣΤΙΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


Μετά τα δύο sold out βράδια του περασμένου Απριλίου, όπου Anser και Eversor παρουσίασαν τον τελευταίο τους δίσκο, "Άδυτο", έρχεται το επόμενο κεφάλαιο στο Piraeus 117 Academy.

Το ταλέντο του Anser ήταν σοκαριστικό από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνιση του στη χιπ χοπ σκηνή όσο ακόμα ήταν μέλος των Flowjob, ενός συγκροτήματος ενεργό από το 2005 και αγαπητό ως και σήμερα. Το “Εν Δράσει”, αποτελεί μία από τις πρώτες και πιο τρανές αποδείξεις του εντυπωσιακά γρήγορου flow του Anser, που ακόμη και σήμερα προκαλεί δέος και μας κάνει να… νιώθουμε άβολα.

Η αισθητική του Eversor είναι σε τεράστιο βαθμό επηρεασμένη από τη δεκαετία του 90 και τον «boom-bap» ήχο. Με άλλα λόγια, η αισθητική του είναι αυτή του αληθινού χιπ χοπ.

Το “Άδυτο” αποτελεί σίγουρα μία από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της χρονιάς στο χώρο του ελληνικού ραπ και είναι πλέον παράδειγμα ποιοτικής δουλειάς. Πρόκειται για έναν βαθιά συναισθηματικό και προσωπικό δίσκο, που από την πρώτη στιγμή άφησε το αποτύπωμα του στην ψυχή των ακροατών. Η ματιά του Anser είναι αυστηρή απέναντι στα επίκαιρα κοινωνικοπολιτικά γεγονότα και στην πτώση των ηθικών αξιών, μα πάντα μένει πιστός στην τρυφερή πλευρά του. Με αυτό το δίσκο – διαμάντι o Anser και o Eversor, ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες hip hop παραγωγούς, μας έδειξαν την πιο ανθρώπινη πλευρά τους, που όμως δεν στερείται ποιότητας και αλήθειας.

Ο Anser έχει ξεχωρίσει επάξια για την τεχνική, το λυρισμό και το ύφος του, που χαρακτηρίζεται έντονα από το battle στοιχείο. Το ασύλληπτα γρήγορο flow του, κυρίως στο κομμάτι του “Παρανάλωμα”, έχει υπάρξει και ο βασικός λόγος σύγκρισης του Anser με τον Eminem. Μπορεί ο Anser να αρθρώνει 11 συλλαβές το δευτερόλεπτο, αλλά αυτό που τον κάνει πραγματικά μοναδικό είναι η ικανότητα του να προσαρμόζεται και να συνδυάζει κυριολεκτικά όλες τις ταχύτητες, με σκοπό να επικοινωνήσει όλα του να νοήματα με τη βαρύτητα που χρειάζεται.

Παραμένοντας στην πρώτη γραμμή, ο Anser δεν είναι εμπορικός με την έννοια που γνωρίζουμε.

Είναι ό,τι πιο αληθινό είχαμε τα τελευταία χρόνια και αυτός είναι ο βασικός λόγος που κάθε μουσική του απόπειρα αγκαλιάζεται τόσο θερμά.

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, το ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ θα συμβεί στο Piraeus 117 Academy!

-- Πληροφορίες εισιτηρίων --

Προπώληση: 8 ευρώ
Οnline: 8,80 ευρώ
Τιμή ταμείου: 10 ευρώ

-- Φυσικά Σημεία Προπώλησης --

Hunter Agency
Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)
Τηλ.: 210 360 8366

Imantas
Σαρρή 46, Ψυρρή
Τηλ.: 210 324 2411

Reload
Ακαδημίας 81
Τηλ.: 210 380 1464

Rhythm Records
Εμμανουήλ Μπενάκη 74
Τηλ.: 210 384 1550

Shoot Dice Clothing
Κοιμήσεως Θεοτόκου 8, Μαρούσι
Τηλ.: 210 805 1915

Jackals Tattoo
Σωτήρος Διός και Βούλγαρη
Τηλ.: 210 410 0206

Online: www.hunteragency.gr


*press release*

 

About

SUBCVLTURE by Unraveled is a music website dedicated to covering different forms of creative expression.